Het land van de meren 380-400

Het land van de meren 380-400

Zoek je een mooie plek om te bezoeken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan kan je beginnen met de prachtige meren in België. België heeft zulke mooie meren dat het land ook wel bekend staat om het land van de meren. België is niet het grootste land dat bestaat maar het is zeker een land die je moet bezoeken. Ze staan bekend om zulke prachtige dingen. Een van de meer bekende meren is; meren van de eau d’Heure. Deze prachtige meer is kunstmatig neergelegd met een lengte van 4 kilometer lang!

Een prachtig meer

Je kan ook verblijven aan deze prachtige meer! Er zijn veel verschillende villa’s aan de oever van het meer. Je kan zelf uitkiezen met hoeveel personen je komt! Als je liever in een hotel verblijft dan een villa dan hoef je geen zorgen te maken want er is ook een prachtig hotel aanwezig! Ook is er zeker een restaurant aanwezig. In dit restaurant kan je heel lekker eten en houden ze extra goed rekening mee met allergieën. Hierdoor wordt jouw ervaring bij dit prachtige meer stukken beter!

Iets leuks doen

Als je bij dit prachtige meer bent wil je natuurlijk ook iets leuks gaan doen. Je wilt niet de hele dag op je kont zitten. Je kan hiervoor veel verschillende activiteiten doen. Je kan op het meer in een bootje zitten, je kan gaan snorkelen, kanoën, vissen, wandelen, fietsen, zip- lijnen en nog veel meer andere activiteiten. Bij ieder gezin is er een geschikte activiteit, dus er is geen excuus om niet mee te doen met deze leuke familie activiteiten. Je hebt veel water activiteiten maar ook activiteiten die je rondom het prachtige meer doet. Natuurlijk is dit niet de enige meer in België. Je hebt ook het prachtige meertje Lac de robertville. Bij dit meer is het mogelijk om ook te gaan zwemmen. Je kan hier dus lekker komen wanneer het super warm is. Als je niet zo van het zwemmen houd, maar wel van wandelen en genieten van het prachtige uitzicht kan je ook gaan wandelen rondom het meer. Ook zijn er veel activiteiten die je hier kan doen en is er een restaurant aanwezig. Je hebt natuurlijk veel meer verschillende meren in België. Dit zijn twee prachtige en bekende meren die vaak worden bezocht.

MEER TE WETEN KOMEN

Kanoën

Elektroboten